Zeljko Obradovic: "Kolay bir maç olmadı"

10.04.2019 - 01:10 | Son Güncellenme: 09.04.2019 - 22:13

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Gaziantep Basketbol ile yaptıkları ve 84-67 kazandıkları 19. hafta erteleme maçının son 5 dakikasında sonuca gittiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Obradovic, iki günde bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Rotasyon yapmaya çalışıyoruz. Hangi oyuncumuz daha hazırsa o oynuyor. Bugün zor bir maç oldu. Gaziantep Basketbol agresif savunma yapıp, hücumda topu iyi kullanmayı biliyor. İlk yarıda onların istediği tempoda oynadık. Maç hep başa baştı. Son 5 dakikada farkı açtık. Sonuca baktığınız zaman maçın kolay geçtiği düşünülebilir ancak kolay bir maç olmadı. Oyuncularımı gösterdikleri performans için tebrik ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Sosyal medyada "Fener Ol" kampanyasına yüklü miktarda bağış yaptığı iddiasının bulunduğunun hatırlatılması üzerine Sırp başantrenör, "Sosyal medyayı takip etmiyorum. Yayınladıkları çoğu şey doğru değil. Bu konuyla ilgili o yüzden yorum yapmayacağım." ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler