Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic'e şok ceza!

İsa Kethüda
11.06.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 11.06.2024 - 12:11

Son dakika haberleri. Kızılyıldız ile oynanan final maçında takımı sahadan çeken Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic'e federasyondan şok ceza geldi.

Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic'e şok ceza!

AJANSSPOR-HABER

Sırbistan Basketbol Federasyonu, Kızılyıldız ile Partizan arasında oynanan final serisinde takımı sahadan çektiği için Partizan başantrenörü Zeljko Obradovic'e 4 maç men cezası verdi.

Federasyon ceza yağdırdı

Sırp basınında yer alan son dakika haberlerine göre; Partizan takım menajeri Luka Vulikic'e 4 maç men ve Partizan kulübüne de 1 milyon 860 bin Dolar para cezası verildiği belirtildi. 

Oyunculara da ceza geldi

Ayrıca karşılaşmada teknik faul alan tüm oyunculara da 8 bin 400 dinar para cezasının verildiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Zeljko Obradovic'in takımı sahaya çıkmadı! Şampiyon Kızılyıldız...
Habere Git

Partizan ile Kızılyıldız arasında oynanan Sırbistan Liga ABA final serisinin ikinci maçında Partizan'ın 57-54 üstünlüğü devam ederken taraftarlar Kızılyıldız Başkanı Nebojsa Covic ve ailesine hakaretler etmiş ve maç yarıda kalmıştı. Bunun üzerine hakem ve oyuncular soyunma odasına gitmiş kısa bir sürenin ardından salona geri dönmüştü. Ancak Partizan oyuncuları salonu terk ettiği için federasyon yetkilileri maçı 20-0'lık Kızılyıldız galibiyetiyle tescil etti ve Kızılyıldız şampiyon olmuştu. İlgili haberi okumak için tıkla.

Senin için hazırladığımız haberler