Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oluyor!

15.06.2020 - 15:19 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 15:19

Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oluyor!

Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Zeljko Obradovic bugün İstanbul'da olacak. Tecrübeli koç koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 26 Mart'ta Sırbistan'a dönmüştü. Başkan Ali Koç ile Obradovic arasındaki görüşmeler bir süre önce başlamıştı.

 

AJANSSPOR- HABER

Ülkesinde bulunan tecrübeli başantrenör Fenerbahçe ile yeni sözleşme görüşmelerine son noktayı koymak için istanbul'a geri dönüyor. Fenerbahçe yönetimi Obradovic dahil takımın bütçesinde yüzde 50 oranında kısıtlamaya gitmeyi hedefliyor.

 

Yeni sözleşme kararı...

Sarı lacivertlilerin basketbol takımının yeni yapılanması hakkında bilgi alacak olan tecrübeli başantrenör görüşlerini Başkan Koç'a iletecek. Obradovic kendisine önerilen yeni sözleşme ile ilgili de kararını Koç'a açıklayacak.

 

Öte yandan daha önce Yunan basınında yer alan haberlere göre Kostas Sloukas'ın Olympiakos ile anlaştığı iddia edilmiş, daha sonra oyuncunun menajeri Panos Kapazoglou: "Sloukas’ın Fenerbahçe Beko ile olan sözleşmesinin devam ettiğini ve hiçbir kulüp ile görüşme yapılmadığını tekrar etmek istiyorum." açıklamasını yapmıştı.

 

3 oyuncunun ayrılması gündemde

Ayrıca, sezon sonunda serbest kalacak olan Nikola Kalinic'i; Kızılyıldız, Olimpia Milano ve NK Olimpija Ljubljana takımları transfer listesine aldı. Kalinic'in dışında Joffrey Lauvergne ve Derrick Williams'ın da sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Mali açıdan küçülmeye gideceğini açıklayan Fenerbahçe'nin bu oyuncularla sözleşme yenilemeyeceği kaydedildi. 

 

Bu oyuncuların geleceğinin de Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe ile yapacağı görüşme sonrasında belli olcağı iddia edildi. 

İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, İstanbul'a döndü. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 26 Mart’ta ülkesine giden ve seyahat yasaklarının esnemesi dolayısıyla tarifeli seferle Belgrad'dan İstanbul Havalimanı'na gelen Sırp çalıştırıcı, herhangi bir açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler