Dimitris Itoudis, Euroleague Koçlar Birliği Başkanı seçildi!

Ali Bozkurt
02.07.2022 - 00:17 | Son Güncellenme: 02.07.2022 - 00:28

Fenerbahçe'nin eski koçu Zeljko Obradovic'in Euroleague Koçlar Birliği Başkanı yerine Sarı-Lacivertlilerin Yunan başantrenörü Dimitris Itoudis geçti. İşte detaylar...

Dimitris Itoudis, Euroleague Koçlar Birliği Başkanı seçildi!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko'nun eski, Sırp başantrenör Zeljko Obradovic yönettiği Euroleague Koçlar Birliği Başkanlığı el değiştirdi. Yeni başkan Fenerbahçe Beko'nun Yunan başantrenörü Dimitris Itoudis oldu.

Fenerbahçe duyurdu

Sarı-Lacivertliler, resmi açıklama yaparak Dimitris Itoudis'in Euroleague Koçlar Birliği Başkanı seçildiğini duyurdu. Kanarya, "Bu pozisyonun gerektirdiklerini çok iyi anlıyorum. Çalışmaları için hem Zeljko Obradovic'e hem de Pablo Laso'ya teşekkür ediyor, herkese, vizyonumuzun sporun her düzeyde birleştirilmesi olacağına dair söz veriyorum. Ayrıca dünyanın dört bir yanındaki tüm koçları, Avrupa Ligi Koçlar Birliği'ne üye olarak katılmaya, düzenleyeceğimiz Avrupa Ligi Koçlar Birliği Akademisi'nin yanı sıra mevcut ve gelecekteki koçları eğitmek için yapacağımız diğer tüm faaliyetlere iştirak etmeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Yardımcısı belli oldu

Euroleague Koçlar Birliği Başkanı olan Dimitris Itoudis'in yardımcılığını ise Makkabi Tel Aviv takımının 55 yaşındaki başantrenörü Ioannis Sfairopoulos yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler