Zenit'ten Galatasaray'ın ilgilendiği Wendel için flaş karar

01.08.2024 - 15:22 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 15:35

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı orta saha için kulübü Zenit, yıldız futbolcunun bonservis ücretine dudak uçuklatan bir zam yaptığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Zenit'ten Galatasaray'ın ilgilendiği Wendel için flaş karar

AJANSSPOR - HABER

Orta sahaya yapacağı takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündemdeki isimlerden biri de Rus ekibi Zenit'in 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Wendel idi.

Zenit fiyat artırdı

Rus basınında yer alan iddiaya göre Zenit, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Wendel için istediği bonservis ücretinde büyük bir artışa gitti.

Bonservis ücretini 60 milyon euro'ya çıkardılar

Rus basınından RIA Novosti'de yer alan habere göre; Rus ekibinin 2020'de Sporting'den 20.30 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha için istediği yeni bonservis talebi 60 milyon Euro oldu.

Galatasaray 20 milyon Euro teklif etmişti

Zenit'in bonservis bedelinde büyük artışa gittiği yıldız orta saha için daha önce Galatasaray'dan 30 milyon Euro talep ettiği iddia edilmişti. Sarı kırmızılı ekibin 20 milyon Euro bandında bir teklifle Rus takımının kapısını çaldığı ve bu önerinin reddedildiği aktarılmıştı.


Haberde yer alan detaya göre, Zenit yönetiminin 26 yaşındaki futbolcusu için 60 milyon Euro'dan aşağıda gelecek teklifleri değerlendirmeye almama kararı aldığı ifade edildi.

Sezona fırtına girdi

Geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla 35 maçta 4 gol ve 10 asistlik performans sergileyen 26 yaşındaki futbolcu yeni sezona ise müthiş başlangıç yaptı. Wendel, yeni sezonda sahaya çıktığı 4 maçta bir kez fileleri havalandırırken tam 6 gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler