Zenit St. Petersburg’da Brandon Jennings iki ay yok

09.10.2018 - 17:51 | Son Güncellenme: 09.10.2018 - 17:51

7DAYS EuroCup’ta sezonu Türk Telekom galibiyetiyle açan Rus ekibi Zenit St. Petersburg’un başı, sakatlıklarla dertte. Türk Telekom maçında Sean Armand’ı, geçtiğimiz hafta oynanan Lokomotiv Kuban maçında ise Sergey Karasev’i sakatlık sebebiyle kaybeden Mavi-Beyazlılarda, son olarak da yıldız isim Brandon Jennings sakatlandı.

Zenit St. Petersburg’dan yapılan açıklamada, sezona çok iyi bir giriş yapan NBA patentli guardın, kolundaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 hafta süreyle parkelerden uzak kalacağı belirtildi.

Bugün 7DAYS EuroCup’ta Partizan NIS deplasmanında parkeye çıkacak olan Zenit St. Petersburg’da Brandon Jennings, sakatlığıyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada; “Ne yazık ki sakatlığım nedeniyle Belgrad’da takımımın yanında olamayacağım. Takım arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum. Bu maçta sahada olamasam da, mental olarak onların yanında olacağım.” dedi.

Sıkıntılı bir süreçten geçen Rus ekibi, kadrosuna son olarak İsrailli guard Gal Mekel’i eklemişti. Mekel, takımının Belgrad deplasmanındaki mücadelesinde parkede yer alabilecek. (Sportando)

Senin için hazırladığımız haberler