Zeren Spor'dan çifte transfer

Aleyna Gürgen
29.06.2024 - 10:54 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 11:02

Vodafone Sultanlar Ligi'nin yeni ekibi Zeren Spor, Galatasaray Daikin'den Fatma Beyaz ve Volero Le Cannet'tan Elizaveta Kochurina'nın transferlerini duyurdu.

Zeren Spor'dan çifte transfer

Yeni sezonda Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek Zeren Spor'da kadro çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Bianka İlayda Mumcular ve Beren Yeşilırmak'ı transfer eden ekip iki yeni orta oyuncuyu açıkladı. 

Galatasaray Daikin'den transfer

Geçen sezon Galatasaray Daikin forması giyen Fatma Beyaz, Zeren Spor'a transfer oldu. Ekip, Beyaz'ın transferini "Fatma Beyaz, yeni sezonda Zeren Spor forması giyecek! Takımımız, Avrupa’nın en değerli ligi olan Sultanlar Ligi’nin tecrübeli orta oyuncularından Fatma Beyaz ile anlaşma sağladı. Ailemize hoş geldin, Fatma!" ifadeleriyle duyurdu.

Kochurina, Zeren Spor'da

Zeren Spor'un bir diğer transferi ise orta oyuncu Elizaveta Kochurina oldu. Geçtiğimiz sezon Volero Le Cannet forması giyen Rus voleybolcunun transferi Zeren Spor'un resmi X hesabında şu sözlerle açıklandı: "lizaveta Kochurina, yeni sezonda Zeren Spor forması giyecek! Takımımız, Rusya’da ve Fransa’da lig şampiyonlukları yaşayan, 2002 doğumlu orta oyuncu Elizaveta Kochurina ile anlaşma sağladı."

İlgini Çekebilir
Bengisu Aygün yeni sezonda da Beşiktaş Ayos'ta
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler