Terim'in 'zevk aldığı' kadroda 2 soru işareti!

03.12.2020 - 12:46 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 12:57

Süper Lig'de ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray, Hatayspor maçına odaklandı. Teknik direktör Fatih Terim, Hatayspor maçı kadrosunda değişiklik yapacak mı? İşte detaylar...

Terim'in 'zevk aldığı' kadroda 2 soru işareti!

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Süper Lig’de geçen hafta Rize’yi farklı skorla deviren Galatasaray bu hafta Hatayspor ile karşılaşacak. 7 eksikle Rize’ye giden ve eksikliklere rağmen süper bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılarda, Hatay maçında teknik direktör Fatih Terim’in ilk 11’de değişiklik yapıp yapmayacağı çok merak ediliyor.

Fatih Terim, Luyindama'yı oynatacak mı?

Terim, bu hafta kadroyla çok fazla oynamak istemiyor. Tecrübeli teknik adam yalnızca maç ritmini bulması için sakatlığını atlatan ve antrenmanlarda iyi görüntü veren Luyindama’yı oynatmayı düşünüyor.

Kaleci konusunda kararı Koşutan'ın raporu etkileyecek

Hastalık sürecinden çıkan Okan Kocuk’un mu yoksa yine Fatih’in mi kaleyi koruyacağı konusunda kararı ise kaleci antrenörü Fadıl Koşutan karar verecek. Koşutan’ın Terim’e vereceği rapor doğrultusunda 1 numara belli olacak.

Fatih Terim ne demişti?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor'u 4-0 yendikleri maçın ardından ortaya koydukları performanstan memnun kaldığını ifade etti. Terim, "Geçen seneler burada 2 kırık, 1 bağ bırakmıştık. Bu sefer 3 puan ve farklı sonuçla dönüyoruz. Kenardan maçı izlerken ben de zevk aldım. Oyuncu bile değiştirmek istemedim" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler