Zidane, Atalanta maçı öncesi konuştu: "Harika bir maç bizi bekliyor"

23.02.2021 - 21:54 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 22:03

Zinedine Zidane, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaşacakları Atalanta maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu. Zidane, "Harika bir maç bizi bekliyor" dedi. İşte detaylar...

Zidane, Atalanta maçı öncesi konuştu: "Harika bir maç bizi bekliyor"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaşacakları Atalanta maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu.

"Çok sayıda zayiatımız olduğu doğru"

Sakat oyuncuların fazla olduğu ile sözlerine başlayan Fransız teknik adam, "Çok sayıda zayiatımız olduğu doğru, ama maça iyi hazırlanmalıyız. Hiçbir bahane üretmiyoruz. Beraberlik istemiyorum. Gasperini'yi seviyorum ve Atalanta'da harika bir iş çıkardı" dedi.

"Oyuncularıma güveniyorum"

Maça iyi odaklandıklarını ifade eden Zidane, "Yarın bizi nelerin beklediğini biliyoruz. Nereden geldiğimizi de çok iyi biliyoruz. İyi çalıştık, iyi bir sonuç almalıyız. Yarı finale çıkacak tecrübeye sahibiz. Finale ulaşmayı her zamanki gibi umuyoruz. Bunu yapmak istiyoruz. Real Madrid her maça kazanmak için çıkar. Bu maçın bir dönüm maçı olduğunu biliyoruz ancak maça odaklanmış durumdayız. Oyuncularıma güveniyorum. Benim için her oyuncu önemlidir" şeklinde konuştu. 

"Yarın muhteşem bir maç bizleri bekliyor"

Atalanta'nın çok saldırgan bir takım olduğunu kaydeden Zidane, "Evet, Atalanta çok saldırgan bir takım. Mükkemmel oyunculardan oluşan bir takım. Futbolda karşılaştırmaları anlamsız buluyorum. Atalanta, Atalanta'dır. Ajax da Ajax... Yarın muhteşem bir maç bizleri bekliyor" ifadelerini kullandı. 

Maç ne zaman?

Atalanta ile Real Madrid arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı yarın oynanacak ve saat 23:00'te başlayacak.

Hangi oyuncular kadroda yok?

Real Madrid'de Sergio Ramos, Marceloi Militao, Dani Carvajal, Alvaro Odriozola ve Karim Benzema, Atalanta'ya karşı forma giyemeyecek.

İşte Real Madrid'in Atalanta maçı kamp kadrosu:

Kaleciler: Courtois, Lunin, Diego Altube.

Defans: Nacho, Varane, Víctor Chust, Mendy, Miguel Gutiérrez.

Orta saha: Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Lucas Vázquez, Sergio Arribas, Antonio Blanco.

Hücum hattı: Marco Asensio, Vinicus, Mariano, Hugo Duro.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler