Zidane: "Eleştiri futbolun bir parçası"

13.12.2020 - 16:06 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 16:09

Real Madrid haberleri... İspanya Ligi takımlarından Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, Atletico Madrid galibiyeti ardından açıklamalarda bulundu. Zidane, "Eleştiri futbolun bir parçası" dedi. İşte detaylar...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İspanya Ligi (La Liga Santander) takımlarından Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, Atletico Madrid'i sahalarında 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası konuştu.

"Takım harika oynadı"

Takımın harika oynadığını belirterek sözlerine başlayan Fransız teknik adam, "Takım harika oynadı. Kroos, Modrid, Benzema... Ve Lucas Vasquez, Carvajal ve kaptanımız Sergio Ramos da mükemmel bir performans ortaya koydu. 

"Herkes görevini çok iyi yaptı"

Herkes görevini çok iyi yaptı ve net bir galibiyet aldık. Her kulvarda üstüne koyarak devam ediyoruz. Önce Sevilla daha sonra Borussia Mönchengladbach'ı yenerek bunu gösterdik" dedi.

"Eleştiri futbolun bir parçası"

Eleştirelere de değinen Zidane, "Eleştiri futbolun bir parçası ve onunla nasıl başa çıkılacağını öğrenmek gerekiyor. Ama önemli olan şey, yaptığımız şeye inanmamızdır. Ve Bugün Real Madrid'in nasıl oynadığını bir kez daha herkese gösterdik.

"Henüz bir şey kazanmadık"

Son 2 maçta oynadığımız oyuna bakacak olursak genelde çok iyi oynadık ve iyi mücadele ettik. Ama henüz hiçbir şey kazanmadık ve şu an kutlama yapılacak bir şey yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler