Zidane: "Oyuncularım her şeylerini verdiler"

29.09.2019 - 03:37 | Son Güncellenme: 29.09.2019 - 03:37

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, Atletico Madrid 'le deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İspanyol basınına konuşan Zidane, "Çok daha fazlasını hak ediyoruz. Oyuncular bugün her şeyini verdi. Onları tebrik etmek zorundayım. Defansif olarak çok iyiydik ama hücumda yeterince iyi değildik. Bu konuda daha fazla çalışmalıyız. Her ne kadar kazanamazsak da biz hala bu yarışın içinde varız." dedi.

Hazrd'ın performansını değerlendiren Zidane, "Hazard'ın yüzde yüz performansa ulaşması fazla uzun sürmez. Bugün iyi iş yaptı. Atletico bugün bize hiç şans vermedi ve çok iyi savunma yaptılar. Boşluk bulamadık diyebilirim." şeklinde konuştu.

Zidane, "Maçın kaderine Benzema ve Oblak karar verdi diyebilirim. Benzema çok iyi bir şut çekti. Bu gece daha fazlasını hak ettik ama olmadı. Daha fazla hücum pozisyonuna girmeliyiz. Şimdi bir sonraki maçı düşünmeliyiz. Fede çok iyi bir maç çıkardı. Baldırında bir ağrı olduğu için onu dışarı aldım. Çok iyi oynadı ve performansından memnunum." açıklaması yaptı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler