Zidane'nın yeni adresi neresi olacak? Tam 4 kulüp...

09.03.2019 - 16:43 | Son Güncellenme: 09.03.2019 - 15:01

Real Madrid’de üst üste kazandığı başarıların ardından bu sezon takım çalıştırmama kararı alan Zinedine Zidane’ın masasında 4 teklif bulunuyor. İspanya basınından Marca’da yer alan habere göre; Real Madrid, PSG, Chelsea ve Juventus gibi kulüpler, gelecek sezon Zinedine Zidane ile birlikte çalışmak istiyor.

Chelsea zayıf ihtimal; PSG'yi tercih edebilir

Fransız teknik adamın, Chelsea’nin transfer yasağı alması ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmama tehlikesiyle karşı karşıya olması sebebiyle Premier Lig ekibine sıcak bakmadığı belirtildi. Fransa Milli Takımı’nın Deschamps ile sözleşme uzatması sebebiyle Zidane için milli takım ihtimali kalmaması ve başarılı teknik adamın Fransa’da çalışmak istemesi üzerine PSG’yi tercih edebileceği kaydedildi.

Ronaldo ile tekrar çalışabilir

Juventus’un Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi durumunda Allegri ile yollarını ayıracağı ve Zidane’ın Ronaldo ile birlikte tekrar çalışabileceği iddia edildi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in, Zidane’ı takımın başında görmek istediği ancak Fransız teknik adamın kolay ikna edilemeyeceği vurgulandı.(Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler