"Zir bir dönemden geçiyoruz"

23.12.2015 - 23:08 | Son Güncellenme: 23.12.2015 - 23:08

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyespor'a sahasında 82-58 yenilen Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, zor bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Deringöl, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti.

Kadrolarında bazı değişiklikler yaptıklarını anlatan Deringöl, şunları kaydetti:

"Yeni gelen oyuncumuz henüz takıma adapte olamadı. Gelir gelmez alışmak kolay değil. Orduspor çok zor bir dönemeçten geçiyor. Şimdi oyuncular gidiyor. Bu ay sonunda da Jelena Milovanovic gidiyor. Onun da yerine oyuncu alacağız. Daha toparlar mıyız, toparlayamaz mıyız bilmiyorum ama sadece bizlik bir iş değil. Yönetimin, halkın takıma sahip çıkması gerekiyor. Gidiyoruz arkadaşlar..."

Levent Deringöl, yaşadıkları sorunlarla ilgili olarak, "Gazımız kaçmış. Bu gazımız bitmesin. Buraya bir gaz lazım. Benzini, gazı olmazsa araba gitmez. Şu an çok azaldı, tekliyoruz. Acilen bir benzin istasyonu bulup arabamızı doldurmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

- Mersin Büyükşehir Belediyespor cephesi

 

Mersin Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum. Bu maçı kazanmak için konsantre oldular" diye konuştu.

 Orduspor'un zor günler geçirdiğinin farkında olduklarını dile getiren Kalaycıoğlu, "Bence Ordu halkının biraz daha takıma sahip çıkması lazım. Çok zor bir lig oynanıyor. Bu lig en ufak hatayı affetmez. İnşallah gerekli desteği bir an önce sağlayıp, giden oyuncuların yerine yenilerini alarak yollarına devam ederler. Ne onlar ne bizim ne de diğer takımlar için işler kolay" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler