Ziraat Bankkart, Galatasaray'ı devirdi: Efeler Ligi'nde üçüncü oldu

Aleyna Gürgen
16.04.2024 - 19:43 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 19:55

AXA Sigorta Efeler Ligi play-off 3/4.'lük serisi ikinci maçında Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 yenen Ziraat Bankkart ligi üçüncü sırada tamamladı.

Ziraat Bankkart, Galatasaray'ı devirdi: Efeler Ligi'nde üçüncü oldu

Efeler Ligi'nde üçüncü olan ekip belli oldu. Ziraat Bankkart bu akşam 3/4.'lük serisi ikinci maçında da Galatasaray'ı mağlup ederek ligde üçüncü oldu ve gelecek sezon CEV Kupası'nda yer alma hakkı kazandı. 

Ziraat'ten Galatasaray'a 12 sayı fark!

Galatasaray HDI Sigorta bu akşam Ziraat Bankkart'ı evinde misafir etti. Ziraat, karşılaşmanın ilk setinde aradığını bulamayan ev sahibi ekibe tam 12 sayılık fark attı. 25-13 Ziraat Bankkart üstünlüğü ile biten set ile misafir takım 1-0 öne geçti. 

Ziraat, Galatasaray karşısında avantajını katladı

Maçın ikinci setine 1-0 avantajlı başlayan Ziraat ilerleyen dakikalarda avantajını da katladı. Galatasaray'ı ikinci sette de 25-19 geride bırakan ekip maçta skoru 2-0'a taşıdı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli Dengin maç sonunda vefat haberi aldı: Abdel-Aziz oyuncuları uyardı
Habere Git

Efeler Ligi'nin üçüncüsü Ziraat Bankkart oldu

AXA Sigorta Efeler Ligi play-off 3/4.'lük serisi ikinci maçında 3-0 Ziraat Bankkart üstün geldi. Galatasaray'ı serinin ilk karşılaşmasında da 3-0 yenen Ankara temsilcisi Efeler Ligi'nde sezonu üçüncü olarak tamamladı. Galatasaray HDI Sigorta ise dördüncü oldu. Ziraat ayrıca gelecek sezon CEV Kupası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. 

Senin için hazırladığımız haberler