Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Kura Çekimi Heyecanı? İşte Tarihi...

Ali Bozkurt
20.01.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 12:20

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek fnale çıkan takımlar belli oldu. ZTK kura çekimi ne zaman, saat kaçta olacak ve seri başı olan takımlar kimler? Detaylar...

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Kura Çekimi Heyecanı? İşte Tarihi...

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 tur maçları sona erdi. Karşılaşmaların sona ermesinden hemen sonra çeyrek final kura çekimi ne zaman olacağına dair meraklar artmaya başladı. İşte çeyrek finale dair detaylar...

İlk tur atlayan Sivasspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor, çeyrek finale yükselen ilk takım oldu. Yiğidolar kendi sahasında konuk ettiği Karacabey Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Nuri Şahin yıkıldı

Kayserispor ile Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği son 16 tur maçı uzatmalar gitti. Uzatmalardam açı 2-0 kazanan Kayserispor adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Galatasaray, Alanyaspor'u geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Galatasaray, çeyrek finale yükselmeyi başardı.  Cimbom'da golleri Nelsson ile Mertens attı.

Penaltılarla Başakşehir turladı

Başakşehir'in deplasmanda konuk olduğu Karagümrük maçında karşılaşma uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara gitti. Penaltılarda ise kazanan taraf Başakşehir oldu. 

Beşiktaş kupaya veda etti

Ankaragücü deplasmanına konuk olan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turda veda etti. Siyah-Beyazlılar penaltılarda rakibine 4-3 mağlup oldu.

İlgini Çekebilir
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maç programı açıklandı
Habere Git

Trabzonspor'dan rahat galibiyet

Ümraniyespor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, rakibini 4-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Gaziantep FK, çeyrek finalde

Konyaspor'u kendi sahasında konuk eden Gaziantep FK, penaltılara giden karşılaşmayı 7-6 kazanarak adımı çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe, turladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe kendi sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Çeyrek finale kimler kaldı?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu. İşte çeyrek finale kalan takımlar:

Sivasspor

Kayserispor

Galatasaray

Başakşehir

Ankaragücü

Trabzonspor

Gaziantep FK

Fenerbahçe

Çeyrek final kura çekimi ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimi yapılacağı tarih ve saat henüz açıklanmadı. TFF tarafından kısa süre içinde açıklama gelmesi bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler