Zirve İsmet Taşdemir’in, en yakın takipçisi Okan Buruk!

08.10.2024 - 13:47 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 13:49

Süper Lig ekiplerinden Bodrum FK’nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, ortaya koyduğu istikrarlı performansla profesyonel liglerde en uzun süre görev yapan isim olarak zirveye yerleşti. Deneyimli teknik adamın en yakın takipçisi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk oldu.

Zirve İsmet Taşdemir’in, en yakın takipçisi Okan Buruk!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de tarihinin ilk sezonunu geçiren Bodrum FK, geride kalan 8 haftada 10 puanla 9’uncu basamağın sahibi olurken, Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in ortaya koyduğu istikrar dikkat çekti. 24 Ekim 2021’de göreve gelen 50 yaşındaki teknik adam, profesyonel liglerde hali hazırda en uzun süredir görev yapan isim olarak zirveye yerleşti.

2 şampiyonluk gördü

Öztürk ailesinin hisselerinin büyük çoğunluğunu satın aldığı dönemde Bodrum FK’de teknik adamlık görevine başlayan İsmet Taşdemir, Ege ekibiyle 2 şampiyonluk gördü. İlk olarak TFF 2. Lig’de kupa kaldıran Taşdemir, 2 sezon mücadele edilen 1. Lig’de de şampiyonluk elde ederek, Bodrum FK’nin tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele vermesinde baş rol oynayan isimlerden oldu.

Zirvenin sahibi

24 Ekim 2021’den bu yana Bodrum FK’nin teknik patronluğunu yapan İsmet Taşdemir, profesyonel liglerde en uzun süredir görev yapan teknik adam olmayı başardı. Tam 2 yıl 11 ay 14 gündür Bodrum FK’de çalışan Taşdemir, Özgür Sağlam’ın Ergene Velimeşe Spor’dan ve Halil Aslan’ın Talasgücü Belediyespor’dan ayrılmasının ardından zirvenin yeni sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan tam destek! "Bu çocuk robot değil"
Habere Git

En yakın takipçisi Okan Buruk

İsmet Taşdemir’in profesyonel liglerde en uzun süredir görev yapan teknik adamlar arasındaki en yakın takipçisi ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk… Süper Lig’de son iki yılın şampiyonu olan Sarı-Kırmızılılarda 2 yıl 3 ay 7 gündür görev alan Buruk, ikinci sıranın sahibi durumunda.

Mehmet Yıkılmazdağ BAL’da başladı

Profesyonel liglerde görev yapan teknik adamlar arasında Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ 4 yıl 2 ay 12 gündür görevde olmasına karşın çalışma süresi içerisindeki bir dönemde Bölgesel Amatör Lig’de yer aldı. Ayvalıkgücü Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de yer aldığı 2020-2021 sezonunda koltuğa oturan Yıkılmazdağ, takımı 3. Lig’e çıkarırken 2 yıl 1 ay 10 gündür profesyonel ligde kesintisiz olarak görev alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler