Zirve Karabükspor'un!

30.11.2015 - 17:58 | Son Güncellenme: 30.11.2015 - 17:58

PTT 1. Lig’in geçmiş serüveni malumunuz, zirveye aday 3-4 takım, altta 7-8 takım ve aralarda kafası karışık, hedefi ne belli olmayan 7-8 takım ile üç aşağı, beş yukarı belli bir ligdi. Bu yıl öyle mi?

PTT 1. Lig’in geçmiş serüveni malumunuz, zirveye aday 3-4 takım, altta 7-8 takım ve aralarda kafası karışık, hedefi ne belli olmayan 7-8 takım ile üç aşağı, beş yukarı belli bir ligdi.
Bu yıl öyle mi? Zirvede 23 puanla Kardemir Karabükspor’u gördük ama haftaya kimi görürüz hiç bilinmez. Tam 10 takım 'hedefim Süper Lig' dese yalan olmaz. Bu da şu demek; ekonomik terazi eşit olmasa da, takımlar arası güç dengeleri eşit.

YAĞMUR YAĞDI BÖYLE OLDU!
Sahada sadece iki rakip kapışmadı. Doğa adeta zemine boşaldı. Ağırlaşan zemin, 9 kişi kalan bir ev sahibi ve sona eren müthiş 5 maçlık seri. Kardemir Karabükspor belki de en zor rakibi olan Alanya’dan bir puan ve birinciliği alarak şehrine dönüyor. Zorlu deplasmanlardan iyi puanlar çıkardılar. Bakalım iç sahada aynısı olacak mı? Duyuyor musun Feridun Tankut Başkan!

VEDAT, VEDAT, VEDAT!
Karadeniz Derbisi’nde lider olarak maça çıkan Samsunspor, hiç kuşkusuz ki maçın favorisiydi. Kağıt üzerinde favori Samsunspor’du ama yeşil zeminde bambaşka bir Giresunspor gördük. Tabii Erkan Sözeri’nin taktik dehasını da. Savruk bir takım görünümünde hiç olmadılar. Kısıtlı bütçe ile aldıkları yabancı futbolcuları mükemmel. Hele Vedat Murigi takımın her şeyi. Atıyor, koşuyor, eksik yerleri tamamlıyor. Hızlı, hırslı, zeki. Sahanın her yerinde ve sahanın en iyisiydi. Tabii kalede devleşen Eser’i de unutmadan. Samsunspor için ise, bir maçı kaybetti, iddiası, şansı hep olacak. Nihayetinde bu bir maraton.

‘’BUZ’’ GİBİ GALİBİYET!
Yeni Malatyaspor’a kocaman alkış! İrfan Buz’a selamlar… Sahada o kımıldamayan, savruk takım gitmiş, içeride-dışarıda arzulu bir takım var karşımızda. Golü atan Sadık oldu ama İrfan Hoca ile yeniden doğan bir İrfan görüyoruz. Bu sefer tecrübeli isim golün ortasını yaptı. İrfan Buz yönetiminde 6 maça çıkan Yeni Malatya 4. galibiyetini aldı. Yeni Malatyaspor’u hesaba katın derim. Altınordu altın haftayı ıskaladı. Bu sezonun adı sürpriz, kimse maça kolaydı demesin.

ŞANLI TUGAY!
Şanlıurfaspor’da, bu takıma Tugay Kerimoğlu’nun takımı diyemeyiz ama başlangıcı iyi yapmak da önemlidir. Hoş geldine saydık. Ligimize ve aramıza hoş geldin güzel insan…

Senin için hazırladığımız haberler