Lens - Paris Saint Germain: 2-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
01.01.2023 - 23:52 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 00:52

Ligue 1'in 17. haftasında Paris Saint Germain, Lens deplasmanında 2-1 kaybetti. PSG, böylece ilk yenilgisini aldı. Maç sonucu, goller ve yazılı özet...

Lens - Paris Saint Germain: 2-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Ligue 1'in 17. haftası zirve yarışında olan iki kulübün dev mücadelesine sahne oldu. Lens ile Paris Saint Germain, karşı karşıya geldi. Stade Bollaert-Delelis'te oynanan zorlu maç, ev sahibi takım Lens'in 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi. PSG, bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Perdeyi ev sahibi açtı

Lens, Paris Saint Germain karşısında ilk golü atan taraf oldu. Mücadelenin 5. dakikasında Frankowski, Lens'i öne geçirdi. Paslarla gelen Lens'te Sotoca sağ kanattan arka direğe kesti. Haidara bekletmeden kale önüne döndü. Kaleci Donnarumma tokatladı. Selem topu Frankowski boş ağlara yolladı.

3 dakika sonra denge geldi

Paris Saint Germain, Lens'in gol sevincini kısa tuttu. Yalnızca 3 dakika sonra skora tekrar denge geldi. Karşılaşmanın 8. dakikasında Soler sol çaprazdan arka direğe kesti. Mukiele son çizgiden çevirdi. Kaleci Samba'dan seken topu Ekitike tamamladı ve topu ağlara yolladı.

İlgini Çekebilir
Maviler, Nottingham Ormanları'nda kayboldu!
Habere Git

Openda attı! Lens tekrar önde

Openda, 28. dakikada ev sahibini bir kez daha öne geçiren golü attı. Fofana ile hızlı çıkan Lens'te savunma arkasına sarkan Openda ceza sahasına girer girmez kalecinin solundan topu ağlara yolladı.

Son söz, ikinci yarının başında söylendi

Lens, ikinci devrenin henüz başında 3. golü attı ve farkı 2'ye çıkardı. 47. dakikada paslarla çıkmak isteyen PSG'de Ruiz'in hatasıyla ceza sahası sağ içinde topla buluşan Openda topukla topu penaltı noktasına bıraktı. Topu kontrol eden Maurice, yerden kalecinin sağından topu ağlara yolladı.

PSG, ilk yenilgisini aldı

Lens deplasmanına namağlup olarak çıkan Paris Saint Germain, sezonun ilk yenilgisini aldı. Şampiyonlar Ligi ve Ligue 1 olmak üzere şimdiye kadar 22 maça çıkan Paris temsilcisi, ligdeki 17. haftada mağlup oldu. PSG, 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak, 44 puan ile zirvede kalmaya devam etti.

İlgini Çekebilir
Monaco tek attı, 3 aldı
Habere Git

Lens farkı 4'e düşürdü

Paris Saint Germain ile zirve mücadelesi veren Lens, liderlik koltuğu ile arasındaki farkı 4 puana düşürdü. Çıktığı 17 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan takım, topladığı 40 puan ile Ligue 1'in 2. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler