Ziya Doğan'dan Beşiktaş için iddialı açıklama!

09.03.2017 - 15:32 | Son Güncellenme: 09.03.2017 - 15:32


AJANSSPOR ÖZEL- Kastamonuspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

"MENEMEN MAÇINA HAZIRLANIYORUZ"

"Teknik adamların takımlarıyla ilgili konuşması ne kadar doğru bilmiyorum. Şu an iyi bir çıkış yaptık. Geldiğim dönem içerisinde önceki döneme nazaran yüzde doksan bir değişim var. Yoğum bir tempo içerisinde çalıştık. Ve risk aldık. Boşta kalmış oyuncular ve maç eksiği olan futbolculardan takım kurduk. Sarıyer beraberliğinin ardından 5 maç üst üste galibiyet aldık. Son oynadığımız maçta çok iyi oynamamıza rağmen puan kaybettik. Şu anda Menemen Belediyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlanıyoruz. Menemenspor iyi bir takım, çıtayı yükselten bir takım"

"BEŞİKTAŞ ÜÇ TAKIM KURSA ÜÇÜ DE ŞAMPİYON OLUR"

 "Beşiktaş'ın tur şansını değil, Avrupa şampiyonluğunu düşünmemiz lazım. Süper Lig'de ise Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hepsinden güçlü bir takım. Bu sene Başakşehir'i tebrik ediyorum o kadroyla zirveye tutundular.Abdullah Avcı'nın ligin son maça kadar şampiyonluğu kovalamasını istiyorum fakat Beşiktaş üç tane takım kursa üçü de şampiyon olur"

"AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU DÜŞÜNMEMİZ..."

"Türkiye'de artık futbola bu kadar paralar harcanıyorsa, lig şampiyonluğunu değil Avrupa şampiyonluğunu düşünmemiz lazım"

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler