Ziya Doğan'dan flaş açıklamalar!

01.05.2017 - 13:48 | Son Güncellenme: 01.05.2017 - 13:48

AJANSSPOR ÖZEL- Kastamonuspor 1966'nın deneyimli Teknik Direktörü Ziya Doğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Ziya Doğan'nın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'İnandık ve başardık'

"Ligin ilk yarısında düşme potasındaki takımın 2 puan üstündeydik. Devre arasında transferler yaptık ve kısa zamanımız vardı. Her zaman Play-Off'ta olacağız dedim. İnandık ve başardık. Ligin ikinci yarısında çok önemli bir çıkış yakaladık. İlk yarıda çok önemli maçlar kaybettik ve bunun yanında beraberlik aldığımız maçları kazansak daha farklı olabilirdik. Şu anda Play-Off'tayız ve hazırlıklarımız devam ediyor.Play-Off'taüst lige çıkabilirsek 3 yıl üst üste şampiyon olacağız. Bu dönemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Play-Off'ta final oynayıp şampiyon olmak istiyoruz"

'Günümüzdeki teknik direktörler kapı aşındırıyor'

"Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi'nde bile oynarken bir demecim var. "Ben gerekirse giderim PAF Takımda hocalıktan başalarım"diye. Günümüzdeki teknik direktörler kapı aşındırıyor ve bu durum beni üzüyor. Birisi desin, "Ziya Doğan beni alın, şu adamı araya soktu!" desin. Süper Lig'de sorunlu takım çalıştırmaktansa, 2. Lig'de takım çalıştırmak ve o takımla başarıyı yakalamak daha keyifli tabii anlayana... Türkiye'nin halini herkes biliyor. Fakat kimse üzerine bir şey almıyor. Futbol rantın döndüğü yer ve haksızlıklar oluyor"

'Bu yabancı kuralını hangi mantık kabul eder'

"Ben şu andaki yabancı kuralına yanlış diyorum. Sen üreten ülke olursan ve yurt dışında 100 tane oyuncun oynarsa bu kural geçerli olur. Ama önce üretmek lazım, bu kuralı hangi mantık kabul eder. Bu kural Türk oyuncuların önüne tıkıyor"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

 

Senin için hazırladığımız haberler