Ziya Ünsal, Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu!

06.02.2018 - 17:40 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 17:40

Kardemir Karabükspor Başkanı Ziya Ünsal, Radyospor'da yayınlan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtladı.

Kırmızı Lacivertli takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Başkan Ünsal, Beşiktaş maçı öncesi ise umutlu konuştu. 

İşte Ziya Ünsal'ın sözlerinden önemli satır başları:

Hakem hatalarıyla ilgili hala ciddi sıkıntılarımız var. Hakem hatalarını en aza indirmek adına bu konuşmayı yapıyorum. Yanlış hakem kararları moral ve motivasyonumuzu etkiliyor.

Beşiktaş maçında en kötü ihtimal beraberlik bekliyorum

Beşiktaş maçı öncesinde herhangi bir eksiğimiz yok. Sakat ve cezalı oyuncularımız sahada olacak. En kötü ihtimal beraberlik bekliyorum. Her iki takıma da şimdiden başarılar diliyorum.

Karabükspor A.Ş konusunu değerlendireceğiz

Karabükspor taraftarı takımlarına desteklerini veriyorlar. Bu bizi mutlu ediyor. Bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum. Genek kurulumuza Karabükspor A.Ş konusunu değerlendireceğiz. Şirketleşmemiz bizim adımıza önemli olacak. Şirkemizin %100 ortağı Kardemir Derneği olacak. Üzerimize düşen görevin farkındayız, ağır bir yükün altına girdik, ateşten gömlek giydik. O günkü şartlar itibariyle 193 milyon TL borcumuz vardı. Birçok alacağımız temlik altındaydı.

Takım olduk!

Devre arasında ciddi transferler yaptık. Alanyaspor maçında da gördük, tam takım olduk diyebilirim.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler