Ziyech Manchester United efsanesine katıldı "Favorim Onana" dedi

Burak Alaca
29.11.2023 - 23:23 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 23:50

Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı kaldığı karşılaşmada İngiliz ekibinin kalecisi Andre Onana yediği gollerle kulüp efsanesi Edwin Van der Sar'ın kendisi hakkında söylediği sözleri akıllara getirdi.

Ziyech Manchester United efsanesine katıldı "Favorim Onana" dedi

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray evinde konuk ettiği İngiliz devi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Deplasman ekibinin Kamerunlu file bekçisi Andre Onana performansı ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ziyech duran toptan iki kez avladı

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Andre Onana'yı karşılaşmada 2 defa duran toplardan avladı. 27 yaşındaki file bekçisinin özellikle Ziyech'in ikinci duran top golünde yaptığı hata dikkat çekti.

Manchester United kalesi savunmasız

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Andre Onana ile çıktığı 5 maçta 14 gol yiyen Manchester United bu alanda 15 gol yiyen Belçika ekibi Antwerp'in ardından ikinci sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
ManU kaçtı Cimbom yakaladı! 6 gol var kazanan yok
Habere Git

Akıllara Altay Bayındır'ı üzen sözler geldi

Onana'nın kötü performansının ardından akıllara Manchester United'ın efsane kalecisi Edwin Van der Sar'ın kendisi hakkında milli kalecimiz Altay Bayındır'a söylediği sözleri getirdi.

"Favorim Onana" dedi Altay'ı üzdü

Hollandalı efsane Altay Bayındır'ın kendisini idolü olarak gösterdiği gönderinin altına "Manchester'a yakın zamanda geldiğimde seninle kalecilik hakkında sohbet edeceğiz. Ama bildiğin gibi benim favorim Andre Onana." yorumu attı.

Milli oyuncu henüz formayı sırtına geçiremedi

Yaz aylarında 5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer oplan milli kalecimiz Altay Bayındır, İngiliz ekibinin formasını şimdiye kadar herhangi bir müsabakada terletemedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan müthiş dönüş! Ülke puanında son durum...
Habere Git

Ten Hag'tan Altay'a forma sinyali

Maç sonu açıklamalarda bulunan Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag “Üç kalecimizden de çok memnunum. Altay da yavaş yavaş alışıyor. Kendini geliştirmeye devam ederse oynama şansı da bulacaktır." ifadeleri ile kaleci rotasyonu hakkında konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler