Hakim Ziyech resmen Galatasaray'da! İşte sözleşme detayları...

Akın Ungan
19.08.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 20.08.2023 - 00:37

Galatasaray, Chelsea'nin yıldız futbolcusu Hakim Ziyech'i transfer etti. Sarı-Kırmızılı kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada sözleşme detaylarını duyurdu.

Hakim Ziyech resmen Galatasaray'da! İşte sözleşme detayları...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadrosunu bir yıldız isimle güçlendirdi. Geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen Hakim Ziyech, resmi sözleşmeye imza attı.

Transfer KAP'a bildirildi

Sarı-Kırmızılı kulüp, Hakim Ziyech transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada oyuncu ile imzalanan sözleşmenin detayları duyuruldu.

Bonservis verilmedi

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Icardi yine attı! Burak Yılmaz'dan sonra ilk...
Habere Git

İşte Ziyech'in sözleşme detayları

Ziyech ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, bir yıl da şarta bağlı opsiyon eklendi. İlk sezon 3.587.500 Euro, ikinci sezon 2.850.000 Euro, opsiyonun kullanılması halinde üçüncü sezon ise 2.850.000 Euro garanti ücret ödenecek.

Ziyech'in kariyeri

19 Mart 1993 doğumlu Hakim Ziyech, Hollanda'da futbola başladı. Heerenveen'de profesyonel olan futbolcu, Hollanda'da Twente ve Ajax formaları giydi. Ajax'taki performansıyla yıldızını parlatan Ziyech, 2020 yılında 40 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye imza attı.

Ziyech'in performansı

Geçen sezon İngiliz kulüp ile 24 resmi müsavakada görev alan Hakim Ziyech, takımına gol katkısı sunamadı. 3 defa arkadaşlarına son pası veren isim olan 30 yaşındaki yıldız, 2 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler