Victor Osimhen'i Zlatan Ibrahimovic bile ikna edemedi

19.09.2024 - 10:53 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 11:02

Serie A ekibi Milan'ın Galatasaray'ın Napoli'den transfer ettiği Victor Osimhen için devreye girmiş ancak yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başaramadığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Victor Osimhen'i Zlatan Ibrahimovic bile ikna edemedi

AJANSSPOR - HABER

100 milyon euroluk piyasa değeriyle dünya futbolunun en değerli 4 santrforundan biri olan Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferi İtalya basınında gündem olmaya devam ediyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Milan, Galatasaray'a imza atan Victor Osimhen için devreye girdi ama yeterli olmadı.

Şu anda Milan'da kıdemli danışman olarak görev yapan Zlatan Ibrahimovic, onu kiralık olarak ikna etmek için Napoli ve Osimhen ile görüştü, ancak anlaşma yürümedi. 25 yaşındaki Nijeryalı golcü, Milan yerine Galatasaray'ı tercih etti.

Haberde şu ifadeler kullanıldı: "Arsenal, PSG ve Chelsea, Osimhen için bir hamleyle yoğun bir şekilde bağlantılıydı. Suudi Arabistan kulübü Al Ahli yıldız forvetle ciddi şekilde ilgileniyordu, ancak transferi bitiremedi. AC Milan Osimhen'i ikna etmeye çalıştı.

Geçtiğimiz hafta ilk maçına çıkan Osimhen, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğunu korumak isteyen Sarı-Kınmızılı takımda önemli bir rol üstlenmeyi hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler