Zlatan Ibrahimovic için sürpriz iddia! Teknik direktör olarak...

Ali Bozkurt
11.12.2023 - 16:31 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 16:33

Temmuz 2023'te 42 yaşında futbola veda eden Zlatan Ibrahimovic için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İsveçli efsane futbolcu teknik direktör olarak yeniden sahalara dönebilir. Detaylar haberde...

Zlatan Ibrahimovic için sürpriz iddia! Teknik direktör olarak...

AJANSSPOR HABER

42 yaşında futbol kariyerini sonlandıran İsveçli efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Zlatan Ibrahimovic'in Milan'da teknik direktör Stefan Pioli'nin yerine gelebileceği iddia edildi.  

Milan'da Zlatan Ibrahimovic iddiası 

La Reppublica'nın haberine göre, İtalya Serie A'da kötü günler geçiren ve lider Inter'in 9 puan gerisinde bulunan Milan'da yakın zamanda Stefan Pioli ile yollar ayrılabilir. Stefan Pioli ile yollar ayrıldıktan sonra takımın başına Zlatan İbrahimovic'in getirilebileceği iddia edildi.

Bu duruma göre Zlatan İbrahimovic'in teknik direktörlüğün yanı sıra başkan danışmanı veya sportif direktör olarak da eski kulübü Milan'a dönebileceği iddia edildi.

Kariyerini Milan'da noktaladı 

Zlatan Ibrahimovic futbolculuk kariyerini 1 Temmuz 2023 yılında Serie A ekiplerinden Milan'da noktaadı.

170 milyon Euro bonservis ödendi 

İsveçli efsane Zlatan Ibrahimovic kariyerinde Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint Germian ve Los Angeles Galaxy formalarını giydi. Zlatan Ibrahimovic'e şimdiye kadar 170 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Kariyerinde 827 karşılaşmaya çıktı 

Zlatan Ibrahimovic kariyerinde 827 karılaşmada forma giydi. İsveçli efsane bu maçlarda 496 gol ve 204 asist yapma başarısı gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler