Zlatan Ibrahimovic, Udinese'ye Gol Attı Serie A'da Tarihe Geçti

Ali Bozkurt
18.03.2023 - 23:53 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 00:15

İtalya Serie A'da Milan formasıyla Udinese ağlarına gol atan dünya yıldızı Zlatan Ibrahimoviç, ligde gol atan en yaşlı oyuncusu oldu. Detaylar...

Zlatan Ibrahimovic, Udinese'ye Gol Attı Serie A'da Tarihe Geçti

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A 27. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Milan'da golcü oyuncu Zlatan Ibrahimoviç attığı golle lig tarihine adını yazdırdı. Detaylar...

Tarihe geçen gol

Yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimoviç, Udinese karşısında ilk 11'de başladı. Karşılaşmanın 45+4. dakikasında kazanılan penaltının başına geçen Ibrahimoviç, attığı gol ile Serie A'da gol atan en yaşlı oyuncu unvanına sahip oldu. Zlatan, 41 yıl 166 gün ile en yaşlı oyuncu oldu.

İlgini Çekebilir
"Antivirüs" Zlatan beyaz perdede!
Habere Git

9 ay sonra döndü'

İtalya Serie A'da Milan forması giyen İbrahimovic, yaşadığı ağır sakatlık sonrası sahalara geri döndü. 9 aylık sakatlığının ardından ilk kez geçen ay yeşil sahalara dönen Ibrahimovic, Udinese maçına ise 11'de başladı.

Daha öncede tarihe geçmişti

Zlatan İbrahimovic "Serie A'da üç puanlık sistemin uygulandığı dönem içinde forma giyen en yaşlı oyuncu" unvanını da almıştı.

Milli takıma çağrıldı

İsveç Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İsveç Teknik Direktörü Janne Andersson, uzun süren sakatlık süreci sonrasında İbrahimovic'i, Belçika ve Azerbaycan maçlarının kadrosuna davet etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler