Zlatan Ibrahimovic şimdi de şarkı söyleyecek!

21.02.2021 - 16:14 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 16:35

Son dakika haberleri… Milan’ın renkli kişiliğiyle ünlü futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, İtalyanların Geleneksel San Remo Müzik Festivali’nde sahne alacak. Peki şarkıcıIığa soyunan Ibra sahnede kiminle düet yapacak? İşte ayrıntılar…

Zlatan Ibrahimovic şimdi de şarkı söyleyecek!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İtalya Futbol Ligi Serie A’da Milan forması giyen Zlatan Ibrahimovic, şimdi de şarkıcılığı deneyecek. İsveçli golcü, her yıl mart ayında düzenlenen Sanremo Müzik Festivali'nde sahne almaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili flaş açıklama Bologna Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic’ten geldi. 

Ibra berbat bir şarkıcı!

Geçmişte Ibrahimovic’le Inter’de birlikte çalışan Mihajlovic, kendisinin de dünyaca ünlü golcüyle düet yapacağını duyurdu. Sanremo için özel bir şov hazırladıklarını açıklayan Mihajlovic, “Benim en kötü olduğum konular şarkı söyleyip dans etmek. Aynı zamanda Ibra da korkunç bir şarkıcıdır. En azından insanları güldüreceğiz” diye konuştu.

Tekvando yaptı, kitap yazdı

Bu sezon 39 yaşına gelmesine rağmen attığı gollerle Milan’ı şampiyonluk yarışında iddialı konuma getiren Zlatan Ibrahimovic futbol dışında yaptıklarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Tekvandoda siyah kuşak sahibi olan Ibra, otobiyografisi “Ben Zlatan” kitabıyla da William Hill Spor Kitapları dalında ödüle aday gösterilmişti.

Festivale helikopterle gidecek

İtalya'daki en popüler müzik etkinliklerinden biri olan ve sahne dünyasına sayısız yıldız kazandıran Sanremo Müzik Festivali ise 1951'den beri aralıksız düzenleniyor. Ibrahimovic’in helikopterle gelerek katılacağı açıklanan festival bu yıl 2-6 Mart tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler