Zlatan Ibrahimovic: ''Süpermen gibiydim, gittiğim her yere Zlatan’ı da yanımda götürdüm''

22.11.2018 - 19:04 | Son Güncellenme: 22.11.2018 - 20:11

Zlatan Ibrahimovic: ''Süpermen gibiydim, gittiğim her yere Zlatan’ı da yanımda götürdüm''

Farklı duruşu ve egosu ile futbol camiasının gündemi olan, attığı gollerle adından her zaman söz ettiren İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic, BBC'ye açıklamalarda bulundu.

'Süpermen' gibi olduğunu söyleyen LA Galaxy'nin 37 yaşındaki golcüsü, sözlerine ilginç ifadelerle devam etti...

'Gittiğim her yere Zlatan’ı da götürdüm'

Kariyerimdeki ilk hedefim gol atmak olmadı. Farklı teknikler ve beceriler sergilemek istedim. Gittiğim her yere Zlatan’ı da yanımda götürdüm. Hedeflerimiz oldu, bunlar doğrultusunda hareket ettim...

Sakatlığı üzerine... 'Süpermen gibiydim'

Futbol hayatımda ciddi bir sakatlık yaşamamıştım. Süpermen gibiydim, kırılmaz biri...Kimse beni kıramaz ya da yaralayamazdı. Zlatan’ı ancak, Zlatan yaralayabilirdi. Bir kez sakatlığımdan sonra, Jose Mourinho'ya, 'Seni veya takım arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum’ dedim. Hazır olana kadar onlara gerçek Zlatan’ı veremezdim.

Manchester United'daki ikinci senemde, kendimi hazır hissetmiyordum ancak daha farklı hissediyordum. Sanki futbola sıfırdan başlamıştım ve Bir süre sonra kendime olan güvenim arttı, rahat olduğumu hissetmek için yeni bir çevreye ihtiyacım vardı.

Pogba sözleri...

Pogba ile birlikte oynamadan önce onu hiç tanımıyordum. Onu tanıdığım zaman fantastik bir insan ve futbolcuyu gördüm. Tabii ki ona rehberlik etmesi gereken biri olması gerektiğini düşündüm.

Kendi gezegenimden, kimsenin anlayamayacağı bir şekilde dünyaya geldim. Futbol camiasının gettosu olduğumu düşünüyorlar ve beni farklı görüyorlar. Aslında benden hoşlanmadılar. Kimseye benzemediğim için de hoş karşılanmıyorum. Ancak şimdi, hepsi beni takip ediyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler