Zlatan Ibrahimovic: "Yaşlanıyorum ama..."

İsa Kethüda
09.11.2021 - 11:24 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 11:27

İsveç Milli Takımı forması giyen başarılı golcü oyuncu Zlatan Ibrahimovic, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte Ibrahimovic'in açıklamaları.

Zlatan Ibrahimovic: "Yaşlanıyorum ama..."

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan forveti giyen 40 yaşındaki golcü oyuncu Zlatan Ibrahimovic, futbolu bırakmayı düşünmediğini açıkladı.

"Sonunda geri dönmek iyi hissettiriyor"

İsveç Milli Takımı kampında konuşan golcü oyuncu, "Sonunda geri dönmek iyi hissettiriyor. Zordu ama dürüst olmak gerekirse yüzde yüz hazır değildim. Yaşadığım sakatlıklardan sonra fazla zorlamamalıyım ama herkes oynamak ister. Yaşlanıyorum ama vücudumu şimdi daha iyi anlıyorum. Zihnim daha genç olsa da daha yaşlı ve daha iyi görünmeye başlıyorum. Her şey Janne'in ne istediğine bağlı, burada ekibin bir üyesi olarak bulunuyorum" dedi. 

Rakip Gürcistan ve İspanya

İsveç Milli Takımı, Dünya Kupası elemelerinde 11 Kasım Perşembe günü Gürcistan, 14 Kasım Pazartesi ise İspanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İsveç zirvede

Grupta oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve tek yenilgisi bulunan İsveç Milli Takımı, topladığı 15 puanla ilk sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler