Zlatan Ibrahimovic'in kuzeni Radyospor'a konuştu! Yeni takımı...

28.10.2019 - 18:32 | Son Güncellenme: 28.10.2019 - 16:02

Zlatan Ibrahimovic'in kuzeni Radyospor'a konuştu! Yeni takımı...

MLS'te Los Angeles Galaxy forması giyen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, “Eğer ben ayrılırsam MLS unutulur” açıklamasını yaptı. Daha önce Türkiye’ye transferi gündeme gelen golcü futbolcu, LA Galaxy’den ayrılıyor mu? Napoli’ye mi gidecek? Türkiye’ye transfer olacak mı? İşte bu sorularla ilgili dikkat çeken bir açıklama Zlatan’ın halasının oğlu Selman Yalçın’dan geldi.

Zlatan'ın halasının oğlu Selman Yalçın, Radyospor'a konuştu

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Selman Yalçın’ın açıklamaları şu şekilde:

Selman Yalçın: "Zlatan MLS'ten ayrılabilir. İtalya'yı çok seviyor"

Zlatan, LA Galaxy’den ayrılabilir. Hanımı İtalya’yı seviyor. Orada çalışmışlardı. Çocukları da orayı seviyor. Heykelini diktiklerinde konuşmuştuk. Hangi takıma gideceğini söylemedi ama İtalya’yı sıcak bir ülke olarak görüyor. Hanımı da İtalyanca biliyor. Çocuklar da İtalya’yı seviyor. Ocak ayında, belki de 1 ay içinde haber verecek. Galaxy çeyrek finalde elendi. Amerika’da yapacağı bir şey yok. O yüzden ayrılık olabilir

Selman Yalçın: "Çin'den çok önemli bir teklif geldi ama Zlatan gitmedi"

Kariyerinin sonuna gelen futbolcular MLS’te oynuyor. Zlatan yaşı ilerlemiş olmasına rağmen çok gol attı ve başarılı oldu. Amerika’ya gitmeden önce Çin’den geldiler. Parayı kendisi önem vermiyor. İddialı olabileceği bir yerde olmak istiyor.

"Zlatan ailesi Türkiye'ye her zaman sıcak bakıyor"

Zlatan’ın çocukları da artık büyüdü. Onlar için de iyi bir gelecek kurmak istiyor. Zlatan, aynı babası gibi bakıyor. Türkiye’yi seviyor. Babasıyla Kuşadası’ndaki yazlığa gittik. 3-4 hafta kaldık. Türkiye’ye de sıcak bakıyorlar. Müslüman bir ülke. Herkes istediği gibi. Zlatan’a tabi ki fark etmiyor, her şeye açık.

"Yıllar önce Türk kulüpleriyle Zlatan için konuşmuştuk"

Türk kulüpleriyle birkaç sene önce Zlatan için konuşmuştuk. Kendisi küçükken çok zorluk çekti. Aile kurduktan sonra ailesinin düzeni iyi olsun istiyor. Malmö’de zor dönemler geçirmişti. Zlatan kitabında da yazdı. “Devamlı komşulara giderim ve orada yemek yerdim” diye anlatmıştı.

"Zlatan ile Ancelotti çok iyi arkadaşlar"

Her bir futbolcunun kıvrak olması gerekiyor. Örneğin; İsveç’te de futbolcular güreşle ilgileniyor. Zlatan da kendisini geliştirmek için ciddi uğraşlar vermişti. Zlatan, MLS’ten ayrılacak. Öyle görünüyor. Ancelotti ile iyi arkadaşlar ve samimiler. Zlatan için orası iyi olabilir.

Zlatan bu sezon kaç gol attı?

Zlatan bu sezon LA Galaxy ekibinde 32 maçta 2820 dakika süre aldı ve 31 gol attı ve 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler