Zlatan Ibrahimovic açıkladı: "Ondan hoşlanıyorum"

09.04.2021 - 10:56 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 11:00

İtalyan ekibi Milan'da oynayan Zlatan Ibrahimovic, Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland'ı övdü. Zlatan neler söyledi? İşte detaylar...

Zlatan Ibrahimovic açıkladı: "Ondan hoşlanıyorum"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İtalya Ligi ekiplerinden Milan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Erling Haaland ile ilgili konuştu. Zlatan, Norveçli golcü ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Zlatan: "Haaland'ın tarzını seviyorum, futbolcu böyle olmalı"

Zlatan Ibrahimovic, "Erling Haaland'ı dünya futbolunun bir sonraki süper yıldızı olarak taçlandırıyorum. Tarzını, oynayışını ve özellikle konuşma tarzını seviyorum. Harika bir kişiliğe sahip. Bir şey söylüyor ve sahada yapıyor, bir futbolcu böyle olmalı. Ondan hoşlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haaland ve Zlatan bu sezon kaç gol attı?

Borussia Dortmund'un genç golcüsü Haaland bu sezon tüm kulvarlarda toplam 37 maça çıktı. 39 kez rakip ağları havalandıran Haaland, 9 kez de asist yaptı. Zlatan Ibrahimovic, bu sezon 24 maçta 17 gol atıp 2 asist üretti. 

Menajerleri aynı: Raiola!

Bu arada iki futbolcunun menajerinin, Mino Raiola olması dikkati çekiyor. Raiola geride bıraktığımız günlerde Haaland ile ilgili açıklamalar yapmış ve futbolcunun yeni yıldız olduğunu vurgulamıştı. Raiola şu sözleri söylemişti: 

"Herkes Erling'in yeni yıldızlar arasında olacağı konusunda birleşiyor. Onun bu yaşta çok zor şeyleri yaptı. Önümüzdeki gelecek 10 yılın yıldızlarından biri olacak. Ibrahimovic, Ronaldo ve Messi herkesin onlar için "Ne kadar onlardan hoşlanabiliriz?" diyecekleri yaşa gelecekler. Herkes artık yeni jenerasyona bakıyor. Sadece 10 kulübün onu transfer edebilecek parası var ve Dortmund'un ardından ona yeni bir platform verebilir. Bu kulüplerden 4'ü ise İngiltere'den. Dünyada onu istemeyecek sportif direktör ve teknik direktör olabileceğini zannetmiyorum. Bu "Formula 1'de Lewis Hamilton'la ilgilenmeyecek takım var mı?" gibi bir şey."

Senin için hazırladığımız haberler