"Zlatan serbest oynamamı istedi"

22.09.2020 - 14:52 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 15:02

Son dakika haberi... Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, form durumu hakkında konuştu. Peki Hakan Çalhanoğlu Zlatan Ibrahimovic için ne dedi? İşte detaylar...

"Zlatan serbest oynamamı istedi"

Hakan Çalhanoğlu, Goal ve Dazn'a verdiği özel röportajda son zamanlardaki formunu İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'e borçlu olduğunu dile getirdi.

"Pioli mümkün kıldı"

Takımın ve kendisinin formu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalhanoğlu, "Stefano Pioli'nin sisteminde işler bizim için daha iyi gidiyor. Benim için de nihayet istediğim pozisyonda sürekli olarak şans bulmak çok önemli. Bunu Pioli mümkün kıldı" dedi.

"Zlatan hep çok fazla düşünmememi istedi"

Ibrahimovic ile arasındaki uyuma dikkat çeken milli yıldız, "Zlatan'ın bizimle saha içinde uygulamak istediği pek çok fikri var. Onun tüm tecrübesinden faydalanmaya çalışıyoruz. O idmanlarda bile girdiği her rekabeti kazanmak isteyen birisi. Kaybettiği zaman gerçekten çok sinirli oluyor. Zlatan, geri dönmeden önce beni ve kalitemi biliyordu. Benden hep çok fazla düşünmememi ve daha fazla serbest oynamamı istedi. Saha içindeyken, ikimiz de birbirimizin neler yapacağını çok iyi biliyoruz" ifadesini kullandı.

Ralf Rangnick sözleri

Milan'ın yaz aylarında takımın başına getirmek için Ralf Rangnick ile görüşmelerde bulunması ile ilgili olarak ise Hakan, "Rangnick'i Bundesliga'dan çok iyi tanıyorum. Pek çok kişi de bana onunla ilgili sorular sordu. Ama şu an Pioli, bu takım için her gün yüzde 100'ünü veriyor. Biz de ona bunu saha içinde geri ödemeye çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Milan'ı bu sezonki hedefi ne?

Hakan Çalhanoğlu, Milan'ın bu sezonki hedeflerinden bahsetti ve "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. Tonali'yi transfer ettik. Ayrıca Zlatan ile de sözleşme uzattık. Başarılı olmak istiyoruz. Ben takımdan oldukça umutluyum" diyerek sözlerini noktaladı.

Geçen sezon pandemi arasından sonra parlayan Hakan, 12 maçta 6 gol 8 asistle oynamış, Milan da vu sürede maç kaybetmemişti. Hakan'lı Milano devi yeni sezona 2-0'lık Bologna galibiyeti ile başladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler