Zonguldak, şut çekilmeden berabere biten maç için sokağa iniyor

Özgür Koç
26.05.2024 - 12:54 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 12:59

TFF 2. Lig’de Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında şut çekilmeden berabere tamamlanan karşılaşma sonrası küme düşen Zonguldak Kömürspor, tepki sesini yükseltmek için sokağa iniyor.

Zonguldak, şut çekilmeden berabere biten maç için sokağa iniyor

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig’de küme düşen Zonguldak Kömürspor, tepki sesini yükseltmek için sokağa iniyor. Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan ve şut atılmadan berabere tamamlanan karşılaşma sonrasında küme düşmesi kesinleşen Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmaya dikkat çekebilmek adına protesto yürüyüşü düzenleyecek. 

"Adil ve hızlı karar istiyoruz"

Bugün saat 15.00’te yapılacak yürüyüş için sosyal medya hesabından Zonguldak halkına çağrı yapan Karadeniz temsilcisi, “Türkiye Futbol Federasyonu’na sesimizi daha gür duyurmaya yönelik, yönetimimiz ve taraftarımızın işbirliğinde temiz futbola ve kulübümüzün uğramış olduğu haksızlığa dikkat çekmek adına, ‘Adil ve hızlı karar istiyoruz’ sloganı adı altında organize edilen yürüyüşümüze herkesi davet ediyoruz” sözlerine yer verdi. 

CHP’den yürüyüşe destek

Zonguldak CHP Merkez İlçe Başkanlığı, Zonguldak Kömürspor'a sahip çıkma adına yapılacak yürüyüşte tüm kadroları ile yerini alacaklarını duyurdu. Madenci Anıtı’ndan başlayarak Dedeman Otel Kavşağı’nda son bulacak yürüyüşe binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Soruşturma açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında 0-0 beraberlikle tamamlanan karşılaşmayı, mücadelenin ardından incelemeye aldı. Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili maddesine göre iddiaların intikal ettirileceği Etik Kurul, hazırlayacağı raporu TFF Yönetim Kurulu’na iletilmek üzere TFF Başkanlığı'na sunacak. TFF Yönetim Kurulu da raporu değerlendirip gerek gördüğü takdirde disiplin yargılaması yapılması amacıyla konuyu PFDK'ye sevk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler