"Zor bir maçı bizi bekliyor"

31.12.2015 - 16:15 | Son Güncellenme: 31.12.2015 - 16:15

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un Makedon asıllı Türk oyuncusu Kristijan Nikolov, 4 Ocak Pazartesi günü Fenerbahçe ile sahalarında oynayacakları maçta kazanmak için son ana kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Nikolov, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en iyi ekiplerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Hem Avrupa hem de Türkiye liginde iyi gidiyorlar. Zor bir maç bizi bekliyor. Bunun farkındayız ve çalışmalarımızı o doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

Nikolov, ligde acil olarak galibiyetler almaları gerektiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Ligde bazı sıkıntılarımız var. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Öncelikle seri galibiyetler elde ederek, rahat bir nefes almamız lazım. Fenerbahçe maçıyla da bu süreci başlatmak istiyoruz. Zor olacağının farkındayız ama kazanmak zorunda olduğumuz için rakibimizin kim olduğunun önemi yok. Fenerbahçe karşısında kazanmak için son ana kadar mücadele edeceğiz."

Oyunculardan Can Özcan ise Fenerbahçe maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "Alt sıralardan kurtulmak için galibiyetten başka düşüncemiz yok. Evimizde oynamanın da avantajını kullanarak salondan galip ayrılacağız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler