"Zor diye bir şey yoktur, imkansız zaman alır"

04.08.2017 - 15:34 | Son Güncellenme: 04.08.2017 - 15:34

 

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

Sevilla tecrübeli
"Üç kez UEFA şampiyonluğu olan ciddi tecrübeli bir rakip. Bu yolun zor olduğunu biliyorduk. Bu seneki sloganı değiştirdik: zor diye bir şey yoktur, imkansız zaman alır. Elimizden geleni yapacağız. İlk maç İstanbul’da Çarşamba günü ikinci maç sonraki hafta Salı günü oynanacak. Tecrübeli oyuncularımız var kaptan Emre olmak üzere ayrıca Adebayor, Mossoro, Clichy, Elia gibi oyuncularımız var."

Şanslar eşit
"İçimizden geçen şu, iyi sonuç almak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde grupları garantiledik ama Şampiyonlar Ligi ayrı bir prestij. Türkiye için puanlar toplayıp, ülkemizi iyi temsil etmek istiyoruz. Bize göre şanslar %50-%50. Sonuçta Belçika’nın köklü ekiplerinden, şampiyonluk yaşamış Club Brugge karşısında oynadığımız oyun ve takımımızın performansı bize güven verdi."

Kjaer bizi tanıyor ama önemli değil
"Kjaer bizim ligimizde mücadele etti, mutlaka bilgiler verecektir. Fakat önemli değil, önemli olan sahada yapılacaklar."

Visca kadromuzda kalacak
"Şuan transferi düşünmüyoruz. Herhangi bir sakatlık olmazsa bu kadro ile devam edeceğiz. Egemen bir operasyon geçirecek yaklaşık 1,5 ay sonra takıma katılacak. Visca ile ilgili bir gelişme yok, biz satmayı düşünmüyoruz."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler