Zorbay Küçük sezonu kapattı

05.07.2020 - 15:25 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 17:09

Son olarak Beşiktaş-Konyaspor maçını yöneten hakem Zorbay Küçük'ün sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Zorbay Küçük sezonu kapattı

Ajansspor-Haber

Süper Lig'in son iki sezonunda büyük çıkış gösteren, FIFA kokartı adayı ve ligin en genç hakemi unvanını elinde bulunduran 27 yaşındaki Zorbay Küçük sakatlanarak sezonu kapattı.

Beşiktaş maçında sakatlandı

Adana bölgesi hakemlerinden olan Zorbay Küçük'ün Beşiktaş-Konyaspor maçının 20. dakikasında bir dönüş esnasında, ön çapraz bağlarının koptuğu ortaya çıktı.

Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Prof.Dr.Ömer Taşer tarafından dün başarılı bir ameliyat geçiren Küçük'ün ancak 3 ay sonra antrenmanlara başlayabileceği ve muhtemelen yeni sezonun ilk yarısını da şimdiden kapatmış olabileceği öğrenildi.

15 yıla damga vuracak

Yorumcumuz Bülent Yıldırım'ın da hakemlik yeteneği ve tekniğini çok beğendiği ve gelecek 10-15 sezona damga vuracak hakemlerden birisi olarak nitelendirdiği Zorbay Küçük'e Ajansspor ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisine acil şifalar diliyoruz. (Hakem Zorbay Küçük'ün baba dramı! Haberi okumak için tıklayınız!)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler