Hakem Zorbay Küçük, UEFA Giriş Kursları'nda hayal kırıklığı yaşattı

15.05.2022 - 11:14 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 11:18

Yılbaşında FIFA listesine giren Zorbay Küçük, Uluslararası Hakemler için 31. UEFA Giriş Kursu'ndan büyük bir hayal kırıklığı ile ayrıldı. İşte detaylar...

Hakem Zorbay Küçük, UEFA Giriş Kursları'nda hayal kırıklığı yaşattı

FIFA hakem listesine girenler, ilk seminerlerinde "UEFA Giriş Kurslarına" katılırlar. Yılbaşında FİFA listesine giren ve istikbal vadeden hakemimiz Zorbay Küçük, İsviçre'den büyük bir hayal kırıklığı ile ayrıldı.

Test ve sınavları geçemedi

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Genç hakem Zorbay Küçük, 8-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Nyon'da UEFA'nın hakem gelişimi için düzenlediği "Uluslararası Hakemler için 31. UEFA Giriş Kursu" sonrası testleri ve kural sınavlarını geçemedi.

Büyük hayal kırıklığı

Zorbay Küçük ile birlikte 27 farklı ülkeden 45 hakeme, ilk defa katıldıkları seminerde teorik ve pratik eğitimlerin yanı sıra fiziksel yeterlilik testleri uygulandı. UEFA'nın bir telafi sınavı daha yapması beklenirken genç hakemimizin bu durumu TFF ve MHK’ya büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. FIFA listesi için adları geçen Atilla Karaoğlan, Ali Şansalan, Erkan Özdamar'a ise yazık oldu.

İlgini Çekebilir
Kural hatasıyla suçlanan Zorbay Küçük: Telsiz çekmedi!
Habere Git

İlk engeli geçemedi

Zorbay Küçük yurt dışındaki ilk engeli aşamadı. Bu durum ülkemizde hakem analizlerinin ne kadar sığ olduğunu gözler önüne serdi. Ocak ayında FIFA kokardı takılan Küçük dün de Samsunspor-İstanbulspor maçını yönetti.

Senin için hazırladığımız haberler