Zorunlu stoper Gustavo

07.07.2020 - 10:05 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 10:05

Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takımda stoper pozisyonunda oynayacak isimler belli oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında bugün Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertli takımda stoper pozisyonunda kimin oynayacağı merak konusu olmuştu. Gençlerbirliği maçında savunma hattı yine değişecek.

Gustavo mecburen stoperde oynayacak

Göztepe maçında Serdar Aziz kırmızı kart görmüştü. Fenerbahçe'de bu yüzden Gençlerbirliği maçında tandem farklı olacak. Skorer'in haberine göre; bu akşam saat 18:30'da oynanacak maçta Luiz Gustavo stopere çekilecek.

Benzer kurgu ile Fenerbahçe kaybetmişti

Başkent deplasmanında savunma hattında Gustavo-Fallette ikili yan yana oynayacak. Daha önce de Kasımpaşa deplasmanında benzer bir kurgu olmuş ve Fenerbahçe 2-0 kaybetmişti.

Fenerbahçe ligde 6. sırada

Öte yandan Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçına hazır. Sarı-lacivertliler, taktik ve bireysel çalışmalar üzerinde durdu. Maç öncesinde Fenerbahçe 49 puanla 6. sırada bulunurken, Gençlerbirliği ise 32 puanla 12. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler