Zorya, Allahyar'ın bonservisini alacak mı? Açıkladılar...

17.03.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 17.03.2021 - 19:03

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin bu sezon başında Zorya'ya kiraladığı İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh'in bonservisini alma konusunda Ukrayna ekibinden açıklama geldi. Peki Zorya, Allahyar Sayyadmanesh'i transfer edecek mi? İşte detaylar...

Zorya, Allahyar'ın bonservisini alacak mı? Açıkladılar...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin 2019 yılında kadrosuna kattığı Allahyar Sayyadmanesh, İstanbulspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra sarı-lacivertlilere geri dönmüştü.

Genç futbolcu, 4 Ekim tarihinde bu sefer Ukrayna'nın Zorya Lugansk takımına 1,5 sezonluğuna kiralandı.

Attığı gollerle adından söz ettirdi

Allahyar Sayyadmanesh bu sezon Zorya formasıyla Ukrayna Ligi ve Avrupa Ligi'nde toplamda çıktığı 15 maçta 6 gol ve 2 asist yaparak sık sık Ukrayna spor basınında yerini aldı.

Bonservisi alınacak mı?

Zorya takımının sportif direktörü Stanis Oganov, Allahyar ile ilgili Rusya'nın Metaratings sitesine açıklamalar yaptı. Oganov, "Henüz Allahyar'ın bonservisini Fenerbahçe'den alma konusu konuşulmadı. Onunla bir yıl daha beraber olacağız. Bu konuda acele etmiyoruz. Gelecekte alır mıyız? Göreceğiz. Antrenör ekibi ona güveniyor, kulüp de ondan memnun. Ama geleceği hakkında konuşmak için erken" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe performansı

19 yaşındaki futbolcu, 2019 yılında Fenerbahçe'yle 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe maçıyla yalnızca 3 maça çıkabildi, gol veya asist yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler