Zvezdan Mitrovic: “Her iki takım da iyi bir mücadele sergiledi”
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Zvezdan Mitrovic: “Her iki takım da iyi bir mücadele sergiledi”

Son 5 Haber

Türkiye'nin erken vedasına Brezilyalı efsaneden net yorum: "Büyük hayal kırıklığı..."

Fenerbahçe'de Fred bilmecesi! İsmail Kartal'dan flaş rapor

Galatasaray'a kötü haber! İtalyan kulüp Can Uzun transferinde devreye girdi

Toprak Razgatlıoğlu, MotoGP'de sezonun 11. yarışı için Almanya'da piste çıkacak

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, TFF'ye gitti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Zvezdan Mitrovic: “Her iki takım da iyi bir mücadele sergiledi”
ULEB Avrupa Kupası C Grubu 8. hafta müsabakaları kapsamında Türk Telekom’u 83-78 mağlup eden LDLC Asvel'de başantrenör Zvezdan Mitrovic, agresif oyunlarının olumlu etki yaptığını belirterek, “Oyunun sonunda geçiş oyunlarından sayılar bulduk ve kazanmayı bildik” dedi.
Basketbolda ULEB Avrupa Kupası C Grubu 8. hafta karşılaşmasında Türk Telekom, Fransa'nın LDLC Asvel takımıyla karşı karşıya geldi. Konuk ekibin 83-78 üstünlüğüyle sonlanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan LDLC Asvel Başantrenörü Zvezdan Mitrovic, her iki takımın da iyi bir mücadele sergilediğini söyledi.
Türk Telekom'un karşılaşmaya çok iyi başladığını vurgulayan Mitrovic, “3 sayılık atışlarda yüksek yüzdeyle giriş yaptılar. 2. çeyrekten itibaren daha agresif oynamaya başladık. Oyunun sonunda da geçiş oyunlarından sayılar bulduk ve kazanmayı bildik” diye konuştu.