Devre arasında Inter'den kiralanan Kristjan Asllani'den Beşiktaş kararı! Gelecekte...
Beşiktaş, devre arasında Inter'den kiraladığı Arnavut orta saha Kristjan Asllani, ülkesi basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki ön libero siyah-beyazlı ekipte uzun yıllar oynamak istediğini söyledi.
Sezon ilk yarısını yine kiralık olarak Torino'da geçiren Asllani, gelecekteki futbol kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini söyledi.
"Uzun süre kalmak istiyorum"
Beşiktaş'a kısa sürede uyum sağladığını söyleyen 23 yaşındaki futbolcu, "Buraya kiralık geldim ama uzun süre burada kalmak istiyorum. Burası çok önemli bir kulüp ve her zaman ligi kazanmak için oynuyorlar, ben de bunu denemek istiyorum. Beşiktaş'ın olağanüstü taraftarları var. Bir futbolcunun hayal edebileceği her şeye sahip bir kulüp" dedi.
Sergen Yalçın'ın beklentilerini cevap vereceğini söyleyen Arnavut ön libero "Sergen Yalçın'ın benden ne beklediğini biliyorum. Beşiktaş için çok faydalı olacağımı ve burada büyük başarılar elde edeceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş formasını 4 maçta terleten oyuncu 1 asist yaparken 1 de kırmızı kart gördü.