Ekrana yansıyan görüntüsü olay olmuştu! Sosyal medyadan özür diledi
Beşiktaş'ın Başakşehir'i 3-2 mağlup ettiği maçta yedek kulübesinde yaptı hareket ekranlara yansıyan Kartal Kayra Yılmaz, sosyal medyadan özür mesajı yayınladı.
Özür diledi
Kartal Kayra Yılmaz'ın yedek kulübesinde Beşiktaş formasını ayağıyla ittiği görüntü sosyal medyada gündem oldu. Tepkilerin ardından 25 yaşındaki futbolcu özür diledi.
Söz konusu durumun tamamen refleksif bir hareket sonucu oluştuğunu belirten genç futbolcu, "Maçın heyecanı ve konsantrasyonuyla tamamen refleksif bir hareket sonucunda oluşan bu durumun taraftarlarımızı üzdüğünü görmek beni de fazlasıyla üzmüştür." ifadelerini kullandı.
Kulüpteki uzun geçmişine ve formaya olan bağlılığına dikkat çeken Yılmaz, konuya şu sözlerle işaret etti:
"14 yıldır onurla terlettiğim bu kutsal formaya karşı herhangi bir saygısızlık düşüncem ya da davranışım söz konusu olamaz. Kırılan ve üzülen tüm taraftarlarımızdan içtenlikle özür dilerim."
Siyah beyazlı formayı giymekten onur duyduğunun altını çizen Kartal Kayra Yılmaz, açıklamasını "Sahada her zaman olduğu gibi armamız için mücadele etmeye devam edeceğim." sözleriyle tamamladı.