Oyuna girdikten 3 dakika sonra gözyaşlarıyla çıktı! Beşiktaş'tan genç yıldız hakkında açıklama geldi
Beşiktaş, dün St. Patrick's ile UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanşında oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan genç santrfor Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
3 dakikada sakatlandı, gözyaşlarına hakim olamadı
Mücadelenin 64'üncü dakikasında Abraham'ın yerine oyuna dahil olan ve sadece 3 dakika sonra 67'inci dakikada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mustafa Erhan Hekimoğlu, tur sevinci yaşayan Beşiktaşlıları üzdü.
Beşiktaş kulübü, oyundan çıktıktan sonra gözyaşlarına hakim olamayan genç santrforunun sağlık durumu hakkında bilgilendirme mesajı yayınladı.
Kulüpten açıklama
Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın St. Patrick's ile oynadığı UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçının 67. dakikasında sol uyluk üst adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde (rectus femoris) kas tendon bileşkesini içeren gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.
Solskjaer "aynı yer" demişti
Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Mustafa Erhan Hekimoğlu hakkında "Aynı yerden sakatlandı. Son haftalarda iyi antrenmanlar yapıyordu. Umudumuz onu bugün onu 25 dakika oynatıp, önümüzdeki maça hazır hale getirmekti. Fakat yine aynı yerden sakatlandı. Mustafa çok hırslı bir çocuk. Oyuna yüzde 100 enerjiyle girmişti" demişti.