''0-0 haklı bir sonuç oldu''

Ali Bozkurt
26.11.2021 - 22:13 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 22:23

Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen ve 0-0 sonuçlanan karşılaşma da Adana Demirspor oyuncuları maç sonunda açıklamalarda bulundular. İşte detaylar...

''0-0 haklı bir sonuç oldu''

Süper Lig 14. haftasında Kasımpaşa'yı kendi evinde konuk eden ve 0-0 sonuçla beraberlikle sahadan ayrılan Adana Demirspor'da oyuncular maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundular. İşte açıklamaları...

Adana Demirspor'da Muric maç sonunda, "Maç içerisinde inişler-çıkışlar oldu. 0-0 haklı sonuç diyebilirim. Önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Buradan bir puanla ayrılıyoruz." yorumlarını yaptı.

Svensson ise maç sonunda yayıncı kuruluşa,  "Tabii ki kazanmak istiyorduk bu maçı. O anlamda üzgünüz. İlk yarı pozisyonlarımız vardı. Rakibimiz de son dakikalarda pozisyonlar yakaladı. 1 puan haklı bir sonuç diyebilirim. Önümüzdeki maçlara bakacağız." yorumlarını yaptı.

''1 PUAN İÇİN ÜZGÜNÜZ''

Assombalonga: "Şu an buradan 1 puanla ayrıldığımız için üzgünüz. Bugün puan tablosuna baktığınız zaman fark olabilir ama iyi bir takıma karşı mücadele ettik.  Önümüzdeki maçlara bakıp artık galibiyetlerle devam etmek istiyoruz."
 

Senin için hazırladığımız haberler