"10 final maçımız var"

19.03.2015 - 15:07 | Son Güncellenme: 19.03.2015 - 15:07

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ikili averaja kalmadan rahatlamak istediklerini söyledi

Ligde kolay maç olmadığını ve Bucaspor maçına çıkmadan önce ilk altıyı hedeflediklerini hatırlatan Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar,"Maçı kaybedince şimdi aşağıya bakıyoruz. Şimdi kritik bir döneme girdik. Altınordu ve Denizlispor ile çok önemli iki karşılaşma oynayacağız. bu maçları kazanıp rahatlamak istiyoruz. Demirspor maçında hakemden büyük darbe yedik. Hem maçı kaybettik hem de Buca maçında Tevfik ve Fahri gibi iki önemli oyuncuyu kullanamadık"dedi.

Cezalı ve hastalıkların kendilerini çok etkilediğini ancak bundan sonraki tüm maçlarda Adanaspor'a gerekli puanları almaya çalışacaklarını belirten Kurtar, Altınordu'nun hiç yabancı oyuncusunun bulunmadığını, koşan ve müadele eden bir takım olduğuna dikkat çekti. Altınordu maçından 3 puanla dönmek istediklerini anlatan Güvenç kurtar, Manisa ve Buca maçlarında kötü oynadıklarını kabul ettiğini ifade etti.

Hedefi büyük tutmak isterken aşağıya doğru bakmak zorunda kaldıklarını ve bunu beklemediklerini dile getiren Kurtar,"10 maçımız var hepsi final maçı. İnşaallah bu 10 maçtan yüzümüzün akıyla çıkacağız.Ben PTT 1.Ligi'nde Kocaeli ve Diyarbakır'ı lige çıkardım, Zeytinburnu'nu finale götürdüm.Süper Lig ile PTT ligi arasında profesyonel yaşantı farkı var. İki maç alıyorsunuz yukarı çıkıyorsunuz, iki maç kaybediyorsunuz aşağıya bakmak zorunda kalıyorsunuz"şeklinde konuştu.

İkili averaj  konusuna gelmek istemediklerini ve oraya gelmeden işi kurtarmak istediklerini belirten Adanaspor Teknik Direktörü Kurtar,"Bir puan baremi koyamayız. Şu maçı alalım, bu maçı kaybedelim olmaz. Bu yüzden baraj puanı koymak istemem. Fakat geçmişe baktığımızda 40 puanı bulan her takım rahatlamıştır.Biz de kalan 10 karşılaşmada arzu ettiğimiz puanları toplayıp korkulu rüya yaşamak istemiyoruz"dedi.

Tiago sevgisi

Adanaspor'un Brezilyalı golcüsü Tiago Bezerra, 2 yıllık süreç içerisinde Adanaspor taraftarlarının gönlünde taht kurdu. Başarılı golcü, kendisinin hayranı olan Adanaspor taraftarına TİAGO yazılı forma hediye etti. Tiago, Adanaspor'un çok kısa zamanda aşağı ile olan işini bitireceğini ve rahatlaması için takım olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Denizli ve Alanya pazar, Giresun cumartesi

PTT 1.Ligi'nde 26, 27 ve 28.hafta maç programları açıklandı. Adanaspor önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Denizlispor karşılaşmasını pazar günü saat 16.00'da Adana 5 Ocak stadında konuk edecek. Ardından Giresun deplasmanına çıkacak olan Adanaspor bu karşılaşmayı cumartesi günü saat 14.00'da oynayacak.Adanaspor 28.haftada konuk edeceği Alanyaspor ile pazar günü saat 18.30'da karşı karşıya gelecek.

SERKAN ŞENYÜREK / AJANSSPOR - ADANA

Senin için hazırladığımız haberler