'10 kişiyle ancak bu kadar olurdu'

16.01.2021 - 21:44 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 21:49

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekipte Doğukan Sinik, Amilton ve Gökdeniz Bayrakdar açıklamalarda bulundu.

'10 kişiyle ancak bu kadar olurdu'

Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından Antalyaspor'da futbolcular beraberliği değerlendirdi.

 

Takımıın tek golünü kaydeden Amilton, ''Bugün gol attığım için sevinçliyim ama galibiyetle ayrılsak daha sevinçli olacaktım. Takım arkadaşlarımı da kutlamam lazım. Maçın genelini eksik tamamladık. Fiziksel anlamda da çok fazla koştuk ve mücadele ettik. Arka arkaya çok maç oynadığımız bir periyottu. Bu emeğin karşılığında alınmış bir puan olarak görebiliriz. Sıkı durmaya çalıştık, çok fazla alan bırakmamaya çalıştık'' dedi.

Genç futbolcu Doğukan Sinik ise, ''10 kişi kaldık ilk yarının başında. Ancak bu kadar olurdu. Yapılacak her şeyi yaptık. Bugün sahaya yüreğimizi koyduk ve şanssız bir gol yedik. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Oyuna sonradan girmek zordur, hele tempolu maçlarda. Ama yine de her şeyimizi vermeliyiz. Ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. 2 puan kaybettik. İnşallah ilerleyen maçlarda daha iyi olacağız." şeklinde konuştu.

 

19 yaşındaki Gökhan Bayrakdar ise, "Öncelikle 90 dakika mücadele eden takım arkadaşlarına sağlık. Çok güzel mücadele ettik. Son dakikada yediğimiz golle berabere bitti maç. Boş kalede atamadım golü. Çok yorulmuştum, olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Sağ açıkta daha iyi oynuyorum. Forvette oynayabiliyorum. Kanat forvet stili diyebilirim. 10 kişi kaldık erken dakikadan. Çok güzel kapandık takım olarak. Son dakika gelen orta ile golü yedik ve berabere bitti." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler