10 menajer Diagne transferi için çalışıyor

16.01.2021 - 15:27 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 15:34

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Diagne'nin İngiltere'nin West Bromwich Albion'a transfer olacağı yönündeki haberler gündemi sarstı. Peki Diagne'nin İngiltere Premier Lig'e transferi gerçekleşecek mi? İşte detaylar...

10 menajer Diagne transferi için çalışıyor

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray'da son yıllarda Falcao ile birlikte en çok konuşulan transfer Mbaye Diagne oldu. 2018-2019 sezonunun ilk yarısında Kasımpaşa'da attığı gollerle dikkat çeken Senegalli golcü devre arasında transfer döneminin son dönemecinde 10 milyon Euro artı başarı bonusu karşılığında alınmıştı.

Diagne sarı-kırmızılı takımda goller atsa da beklentilerin altında kalmış ve sezon sonundan itibaren yönetim tarafından satılması kafaya koyulmuştu. Diagne gol kralı olmasına rağmen, parlatılamamış ve istenmeyen oyuncu gibi lanse edilince piyasası düşmüştü. Diagne'yi satamayan Galatasaray yönetimi, tecrübeli golcüyü Club Brugge'e kiralamıştı.

Yaklaşık 10 kişiye yetki verildi

Bu sezon başında takıma geri dönen Diagne, yine satılık listesinin en başında yer alıyor. Devre arasında taraftarla ve teknik heyetle buzları eritmek için transfer yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, Diagne'yi bir şekilde bu transfer operasyonlarında kullanmak istiyor.

Çünkü 2 milyon 350 bin Euro da maaş bulunan Senegalli golcünün hem maliyetinden tasarruf etmek hem de transferinden gelecek bedelle hareket alanı açılması isteniyor.

Ayrıca takas formülerinde de Diagne sunuluyor. Son olarak İngiliz kulübü West Bromwich Albion kulübünün tecrübeli golcüyü istediği Sky Sports gibi prestijli bir medya kuruluşu tarafından yazılırken, ulaştığımız bir başka West Bromwich muhabiri de bu konuyu doğruladı.

Araştırmalarımız sonucu Galatasaray'ın Diagne için 10'a yakın menajeri yetkilendirdiği bu menajerlerin Diagne'yi hem West Ham United'a hem de West Bromwich'e önerdiği anlaşıldı. Uluslararası menajerler West Bromwich sportif direktörünün iletişime ve önerilere açık bir kişi olduğunu belirtse de transferin gerçekleşmesine çok yüksek oran vermiyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler