16 yıl, 2 Süper Lig maçı, 1 ayrılık

30.07.2020 - 13:42 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 13:51

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren kaleci Erten Ersu ile yollar ayrıldı. 18 yıl Fenerbahçe'nin bünyesinde yer alan Erten Ersu sadece 2 Süper Lig maçına çıkarken, Fenerbahçe ile 4 kupa maçında oynadı. İşte detaylar..

16 yıl, 2 Süper Lig maçı, 1 ayrılık

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren kaleci Erten Ersu ile yollar ayrıldı. Erten'in sarı lacivertli kulüpteki 18 yıllık macerası sona erdi.

Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran 26 yaşındaki Erten, "2002 yılında henüz 8 yaşında adım attığım Fenerbahçe Spor Kulübü'nden bugün 26 yaşında
tecrübeli ve büyük hedefleri olan bir kaleci olarak ayrılmış bulunuyorum. 16 yıllık bu sürede çalıştığım başkanlarıma, yöneticilerime, teknik direktörlerime, kaleci antrenörlerime, tüm kulüp çalışanlarına ve tüm takım arkadaşlarıma bana kattıkları her şey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Adından söz ettirmek istediğini dile getiren Erten, "Bundan sonra profesyonel ve kişisel hayatımda eşsiz Dereağzı ve Samandıra kültürlerinin bana kazandırdıkları ışığında yoluma devam edeceğim.. Kulübümle sona eren sözleşmem sonrasında tek hedefim; forma şansı bulup
yeşil zemin üzerinde mümkün olduğunca yer alıp, Fenerbahçe altyapısından çıkıp ülke futboluna damga vuran tüm kaleci ağabeylerim gibi
adımdan söz ettirmek olacaktır" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe taraftarına da mesaj yollayan 26 yaşındaki kaleci, "Son olarak; 16 yıl boyunca her anı unutulmaz benzersiz geçen bu süreçte bana verdikleri destek için büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Erten Ersu, Fenerbahçe'de geçirdiği süre boyunca 4 kupa maçında şans bulabildi.

26 yaşındaki file bekçisi, 2016-17 sezonunda kiralık olarak formasını giydiği Gaziantepspor'da iki kez Süper Lig maçında forma giydi.

Kariyeri boyunca Süper Lig'de sadece iki maçta forma giyen Erten, kalesinde 8 gol gördü.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler