16’lık Gauff, Teichmann’a mağlup oldu, Teichmann yarı finalde!

11.03.2021 - 21:59 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 22:01

Tenis haberleri... WTA Dubai Çeyrek Finali müsabakalarının sonuncusu ABD’li Coco Gauff’la İsviçreli Jil Teichmann arasında oynandı. 16 yaşındaki Coco Gauff, kendisinden daha tecrübeli olan rakibine 2-0 kaybederek turnuvadan elendi. Jil Teichmann, genç rakibini 6-3 ve … setlerle yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Henüz 15 yaşındayken Wimbledon’da Venus Williams’ı yenen Gauff’un turnuva performansı merak ediliyordu. İşte detaylar...

16’lık Gauff, Teichmann’a mağlup oldu, Teichmann yarı finalde!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kadınlar tenisinde günün en çok merak edilen karşılaşması sona erdi. WTA Dubai Çeyrek Finali’nde karşılaşan Jil Teichmann - Coco Gauff ikilisinin mücadelesinde, İsviçreli Teichmann’ın hakimiyeti hissedildi. Dünya genelinde 61. sırada bulunan İsviçreli raket, 47. sıradaki rakibi Gauff’u rahat bir şekilde, zorlanmadan eledi.

Gauff, Teichmann’a karşılık veremedi

Amerikalı genç tenisçi Coco Gauff, rakibinin güçlü acelerine karşılık veremediği ve oyunda kalamadığı için mağlup olan taraftı. Bugüne kadar Alexandrovna, Vondrousova ve Martincova’yı elemeyi başaran Gauff, çeyrek finalde güçlü rakibine boyun eğdi. Teichmann, Gauff’u, 6-3 ve 6-3’lük iki setle elemeyi başardı.

 

Senin için hazırladığımız haberler