2. Abobubakar operasyonu!

14.06.2017 - 05:20 | Son Güncellenme: 14.06.2017 - 05:20

Beşiktaş’a sezon başında Portekiz devi Porto’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Vincent Aboubakar, Kara Kartal’daki başarılı performansıyla dikkat çekmişti.

Beşiktaş’ta çıktığı 38 mücadelede 19 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Kamerunlu futbolcunun bonservisini almak için harekete geçen yönetim, Mavi- Beyazlılar’ın 10 milyon Euro’luk (40 milyon TL) inadını kırmıştı.

Tecrübeli golcünün Beşiktaş’la yola devam etmek istemesi, ek olarak kulübün Finansal Fair-Play Kuralları sebebiyle sıkıntıda olması sebebiyle oyuncunun satışına onay veren Mavi-Beyazlılar, fiyatı 7 milyon Euro’ya (28 milyon TL) indirip Kartal’a bu kararını iletti.

2 milyon Euro artırdılar!

Yıldız futbolcu için 4 milyon Euro’dan (16 milyon TL) başladığı pazarlıklarda son olarak 6 milyon Euro’ya (24 milyon TL) çıkan Siyah- Beyazlılar, bu teklifin ödeyebilecekleri en yüksek bedel olduğunu açıkladı. Bu transferi bir an önce bitirmek için harekete geçme kararı alan yönetici Umut Güner’in, Başkan Fikret Orman’ın ardından ikinci kez Portekiz’e gidip Porto Kulübü yetkilileriyle yüz yüze görüşerek bonservis konusunu sonuçlandırmayı planladığı öğrenildi.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler